Dióda lézeres szőrtelenítés

Válaszd azt a módszert, ami fájdalommentes, extra tartós, biztonságos és rövid időt vesz igénybe.

                                               

 

ZEON Triplewave Optima professzionális dióda lézerrel dolgozom.

A Triwave technológia a legújabb. 3 hullámhosszal kezel. A 3 hullámhossz, minden szőrtípust elér, minden mélységben és színben. Egyedülálló nagy teljesítménye és a legújabb hűtési technológia a garancia arra, hogy gyors, biztonságos, eredményes és fájdalommentes.

A gyantázást követően 4 héttel lehet elkezdeni a lézeres szőrtelenítést. Előtte 1-2 nappal a felületet le kell borotválni. Kizárólag borotválni szabad, mert borotválkozás során a bőr felszínén vágjuk el a szőrszálat, de gyantával kitépjük akkor nincs ami levezesse a a szőrtüsző hagyma részébe a lézer fény energiáját, ahol az energia hővé alakul és a szőrtüsző roncsolódik. Kezelések között is csak borotválni szabad, epilálni nem. Előtte 2 hétig ne napozzunk, ne szoláriumozzunk és előző nap pl. hónaljnál, már ne használjunk dezodort.

Kezelés utáni héten szintén ne napozzunk, szoláriumozzunk, később is csak minimum 30-as faktor számú naptejjel.

Két diódalézeres szőrtelenítés között minimum 4 hétnek kell eltelnie, maximum 6 hétnek. Általában 8-10 kezelésre van szükség, de ez egyénileg változó, függ a bőr és szőrszíntől. Annál jobb az eredmény, minél világosabb a bőr és sötétebb a szőr. Az érzékenyebb területeken a bőr kipirulhat, de ez pár órán belül elmúlik. Aznap nem javasolt a forró fürdő, szauna stb.

Minősítések: amerikai FDA, Orvosi CE, ISO13485, TUV

 

Bejelentkezés: +36309548454 Lina

(amikor dolgozom, nem tudom felvenni a telefont, de amennyiben a szám látható, minden esetben visszahívom.)