Bemutatkozás

Sok szeretettel köszöntelek a Linea kozmetika oldalán!

 

Tóth Ilona (Lina) vagyok, kozmetikus. 2014-ben kezdtem el a natúr kozmetikumok iránt érdeklődni és készítésüket megtanulni. Teljesen magával ragadott a krémek és az illóolajok világa. Innen már egyenes út vezetett a kozmetikus képzéshez. Számomra fontos, hogy tudjam, minden, amit használok a munkám során természetes anyagból készül. Olyan képzést választottam, ahol ez volt az egyik fő szempont. A Szépség Erő!
A természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Ebben hiszek én is. Az Adrienne Feller kozmetikumok közel állnak a szívemhez, csodálatos eredményeket tudok vele elérni. Egyedi, luxusminőségű, természetes, bio összetevőkből álló szépségápolási termékek, melyek egyidőben hatnak a bőrre és a lélekre. Csodás, hogy kreatív kozmetikus lehetek és a megszerezett tudásom alapján kiválaszthatom a megfelelő hatóanyagokat a különböző bőrproblémákra. Imádom a munkám és hálás vagyok a vendégeimnek, hogy rám bízták a bőrüket és a lelküket.  

 

A Naturys biokozmetikai készítményeket is magamon teszteltem. Az összes termékük natúr és bio. Ez egy Olasz termékcsalád amiben szintén minden földi jó megtalálható. Látványos tartós eredményeket tapasztaltam magamon és a vendégeimen is, gépi kezelések nélkül.

 

Ha a bőrápolással kapcsolatban tanácsra van szükséged vagy szépülésre, kikapcsolódásra és pihenésre vágysz, látogass el hozzám. Várlak szeretettel!

 

Bejelentkezéshez hívj az alábbi telefonszámon:

 

Telefon: +36 30 954 84 54 | E-mail: info@lineakozmetika.hu
Facebook: Lineakozmetikabudapest