Bemutatkozás

Sok szeretettel köszöntelek a Linea kozmetika oldalán!

 

Tóth Ilona (Lina) vagyok, kozmetikus. 2014-ben kezdtem el a natúr kozmetikumok iránt érdeklődni és készítésüket megtanulni. Teljesen magával ragadott a krémek és az illóolajok világa. Innen már egyenes út vezetett a kozmetikus képzéshez. Számomra fontos, hogy tudjam, minden, amit használok a munkám során, természetes anyagból készül. Olyan képzést választottam, ahol ez volt az egyik fő szempont. Ilcsi néni szerint a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás és mindenkinek jár a személyre szabott segítségEbben hiszek én is. Az Ilcsi termékei közel állnak a szívemhez, csodálatos eredményeket tudunk vele elérni, gépi kezelésekkel kombinálva is. 

 

A Naturys biokozmetikai készítményeket is magamon teszteltem. Az összes termékük natúr és bio. Látványos tartós eredményeket tapasztaltam magamon és a vendégeimen is, gépi kezelések nélkül. Mindkét termékcsaládot nagyon szeretem, ahogy a vendégeim is.

Mélyhámlasztáshoz a Larens kozmeceutikumokat használom és közben megkedveltem több terméküket is. Ilyen az anti ageing ampulla, a collagén gél maszk és a biopeptid szérum is.

 

Ha a bőrápolással kapcsolatban tanácsra van szükséged vagy szépülésre, kikapcsolódásra és pihenésre vágysz, látogass el hozzám. Várlak szeretettel!

 

Bejelentkezéshez hívj az alábbi telefonszámon, foglalj időpontot e-mailen, vagy az Elérhetőségek menüpontban található Foglalási modulon keresztül!

 

Telefon: +36 30 954 84 54 | E-mail: info@lineakozmetika.hu
Facebook: Lineakozmetikabudapest | Foglalási modul: ITT