Füllyukasztás

A füllyukasztásokhoz a Studex® System 75™ rendszert használom. A Studex® – a Világ legnagyobb belőhető fülbevaló és füllyukasztó rendszerek gyártója. Ezzel a rendszerrel alapvetően gyors, higiénikus, biztonságos és alig észrevehető füllyukasztást tudok végezni. A Studex® által gyártott termékek szigorúan felügyelt minőségi ellenőrzési folyamaton mennek keresztül, ezért biztos, hogy nem csak szép, de minőségileg kiváló, és teljesen biztonságos terméket kap a vásárló. Fülbevalóik mind sterilitási eljárás, mind fülbevaló anyag minősége szempontjából rendelkeznek az FDA, EC (Európai irányelvek) kiváló minősítésével.

 

Mivel sok ember allergiás a nikkelre, az EU nikkelrendelete előírja, hogy hetente mennyi nikkel érintkezhet a bőrrel. Fülbevalók esetén ez a mennyiség négyzetcentiméterenként 0,2 mikro-gramm lehet hetente (azaz a gramm milliomod része). A Studex fülbevalói alaposan túlteljesítik ezt az előírást, mert gyakorlatilag nikkelmentesek. A Studex által használt orvosi fém a nem rozsdásodó, 316L jelzésű acél. Ezt az acélfajtát használják a sebészetben is, pl. olyan implantátumként, amely minden káros mellékhatás nélkül egész életen át a testben maradhat.

 

A titán olyan természetes anyag, amely nagyon rozsdaálló, kemény és rendkívül könnyű. Az orvosi titánból a gyógyításban alkalmazott, kiváló minőségű implantátumok készülnek. Ez igaz a fülbevalókra is, mert nem mérgezőek, így megakadályozzák a szervezet reakcióit és ennek köszönhetően elősegítik a gyorsabb sebgyógyulást. A Studex fülbevalók 23-as minőségű (illetve 6AL4V-ELI jelzésű) titánötvözetből készülnek. Ezt az ötvözetet a többivel ellentétben nagyfokú tisztaság, töredezés nélküli ellenálló képesség, valamint magas fény jellemzi. Ez az ötvözet nikkelmentes és így hosszú ideig a testben maradhat. A Studex titánfülbevalókat egy különleges, szabadalmaztatott eljárásnak vetik alá, melynek eredménye egy összefüggő és 99,9% tisztaságú titánbevonat. Így nem korrodálódnak és nem foltosodnak. Ennek köszönhető a titán fülbevalóink tiszta világos aranyszíntől a pezsgőszínig terjedő színválasztéka.

 

A Studex® System 75™ alig érezhető, szinte hangtalan és így gyerekek számára is ideális füllyukasztó készülék. Optimális higiéniát garantál: A fülbevaló és a kapocs egy egyszer használatos steril kapszulában kerül közvetlenül az eszközbe. A kapszula sem behelyezéskor, sem eltávolításkor nem érintkezik a páciens bőrével, és a füllyukasztó szakember sem érinti meg a folyamat közben. A szabadalmaztatott technológia garantálja a különösen gyengéd fülbelövést. Éppen ezért még a fül felső részén található, lapos porcterületen történő belövésre is alkalmas.