Három önállóan is igen hatékony módszer együttes alkalmazása jelentős innováció a kozmetikai piacon – nevezetesen az ultrahang, az interferencia áram és a rádiofrekvencia együttes alkalmazása.

A kor előrehaladtával megváltozik szerveink működése és szerkezete, mely tükröződik a bőrünk minőségén is. A hormonváltozás az ösztrogénszint csökkenésével jár, melynek szerepe van többek között a hidratáció, vízháztartás szabályozásában. (felületi, majd mélységi vízhiány kialakulhat) A bőr kollagénmennyisége 2%-ot csökken évente. Csökken a bőrfeszesség, a hám-irha hullámos vonala ellaposodik. Az epidermis elvékonyodik, kevesebb az élő hámsejt, kevesebb melanocyta. A bazális membrán eltűnik, kevesebb kollagén és elasztikus rost van jelen. A faggyútermelés csökken (zsírhiány alakulhat ki), romlik a bőranyagcsere. A szaruréteg megvastagodik, károsodnak a melanocyták az UV fény hatására. A fényterhelt bőrben a kollagénhálózat feltöredezik, rugalmatlanabb lesz.

A fenti változások esztétikai problémáit hivatott kezelni, komplex vagy differenciált módón a Skin Tightening + RF készülék.

Három önállóan is igen hatékony módszer együttes alkalmazása jelentős innováció a kozmetikai piacon – nevezetesen az ultrahang, az interferencia áram együttes alkalmazása, kiegészítve az RF lehetőségeivel.

A kezelések során javul a bőr tónusa, turgora, az első kezelés alkalmával is látható feszesebb bőrkép alakul ki. Használatával javuló keringést, jobb anyagcserét érünk el, rendszeres alkalmazása serkenti a fibroblasztok működését, csökkenti a nem kívánatos zsírpárnák nagyságát.
Egyedülálló az RF kialakítása – szemben más gyártókkal itt nem pontszerű, hanem felületi az RF árambelépése – ami sokkal pontosabb felületi bőrhő visszamérést tesz lehetővé, továbbá a bevihető RF teljesítmény is nagyobb!