Elérhetőségek

 

Telefon: +36 30 954 84 54
Cím: 1028 Budapest, Gazda utca 1. (Pesthidegkút)

      

Bejelentkezés a fenti elérhetőségeken.

Igyekszem megkeresésére a lehető legrövidebb időn belül válaszolni.

 

Souvre webáruházam

 

Itt tudsz regisztrálni a webáruházamba ahol csodálatos termékeket találsz az arcápoláshoz, testápoláshoz. Vannak dekorkozmetikumok, étrendkiegészítők és tisztítószerek is (konyhába, fürdőszobába, mosáshoz) valamint parfümök is.

Válaszd ki a Hungary-t, majd hogy magánszemélyként vagy cégként szeretnél regisztrálni, utána add meg, hogy partnerként (te is szeretnéd a termékeket forgalmazni) vagy átvevőként(vásárlóként) regisztrálsz. Aztán a szállítási országot, ami szintén Hungary, keresztneved, vezetékneved születési dátumodat telefonszámodat és email címedet valamint egy jelszót. Pipáld ki a 3 mezőt és nyomj a regisztráció gombra

 

 

Megközelíthetőség: A Széll Kálmán tértől 61-es villamossal Hüvösvölgyig, majd a 64-es,164-es vagy 257-es busszal a Községház utcai megállóig vagy a Templom utca.(Kultúrkúria) megállóig. Pont a kettő közé esik a Gazda utca sarkán lévő  Beauty Corner, ahol az emeleten található a kozmetika. Parkolási lehetőség a szalon mögötti kijelölt 3 helyen, vagy a szalon melletti és előtti parkolóhelyeken ingyenes.

 

Nyitvatartás: hétfő, szerda, péntek: 8-18 h | kedd, csütörtök: zárva |

 


 

BEJELENTKEZÉSI ŰRLAP