ELEKTROMÁGNESES ZSÍRCSÖKKENTÉS ÉS TESTKEZELÉS

Egyedülálló eljárás, amely képes az izmokat elektromágneses stimulációval formálni és erősíteni, mindenközben zsírt is égetni. Ezt a technológiát alkalmazhatjuk a has, a fenék, a combok vagy a karok izmainak kezelésére.

A módszer az izmokon keresztüli elektromágneses impulzusok használatán alapul. Az kezelőfejeket a kívánt izomcsoportokra helyezik fel, majd azokra impulzusokat bocsátanak ki, amelyek utánozzák az agy által vezérelt izomműködést. Az ilyen típusú stimuláció során az izomzat összehúzódik és elernyed, mint egy valós edzés során.

A HIEMT technológia egyik fő előnye, hogy lehetővé teszi a mélyebb izomrétegek hatékonyabb stimulálását is, amelyekre a hagyományos edzések nem mindig képesek. Emellett a HIEMT kezelés nem igényel komoly erőfeszítéseket az egyén részéről, így ideális olyan személyek számára, akik korlátozott fizikai aktivitással rendelkeznek vagy azok számára, akiknek különösen nehéz olyan izomcsoportokat fejleszteni, amelyekkel más módon nehéz célt elérni.

Fontos megemlíteni, hogy az elektromos stimulációt használó alakformáló technológiák tekintetében minden ember egyedi, és a hatékonyság a test állapotától és az egyéni reakcióktól is függhet. Az ilyen típusú eszközök használata előtt mindig érdemes konzultálni egy szakemberrel, például orvossal vagy fitnesz szakértővel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az adott technológia megfelelő és biztonságos az Ön számára.

Hogyan működik?

Az EMS (Elektromos Izomstimuláció) az izmokra hat azáltal, hogy elektromos impulzusokat alkalmaz az izmokon keresztül. Ezek az impulzusok utánozzák az agy által küldött idegi jeleket, amelyek az izmok összehúzódását és elernyedését irányítják. Az EMS elve az, hogy a külső elektromos stimuláció segítségével az izmok kontrakcióit kiváltja, így lehetővé teszi az izomstimuláció célzott és hatékony beavatkozását anélkül, hogy a testmozgásra támaszkodna.

MIRE ALKALMAZHATÓ A HIEMT?

– szétnyílt hasizom kezelésére

– has körfogatának csökkentésére,

– hasizom definiáltságának növelésére,

– törzs izmainak erősítésére,

– petyhüdt kar feszesítésére,

– combizmok erősítésére,

– comb térfogatcsökkentésére,

– fenékemelésre

Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere!

Kontraindikációk

Terhesség, szoptatás, sérv, epilepszia, fém, protézis a beültetett területen, elektromos impalntátum, fém spirál, friss heg a kezelendő területen, gyomorgyűrű, pacemaker, szív és érrendszeri- keringési megbetegedések, veseelégtelenség, beépített neutostimulátor vagy bármilyen beépített idegen anyag, májbetegség, tüdőbetegség, légzési nehézségek, izomsorvadás egyéb izombetegség, trombózisra való hajlam, trombózis, daganatos, krónikus vagy szisztémás betegségek, egyéb krónikus elváltozások. Friss császáemetszés esetén minden esetben azt javasoljuk, hogy az orvossal konzultáljon a vendég, hiszen ő ismeri az esetleges komplikációkat. Menstruáció ideje alatt a hasi kezelést érdemes kihagyni.

A HIEMT KÚRA:

– 11%-os izomtónus növekedést

– 16%-os izomtömeg növekedést

– 19%-os zsírszövet csökkenést nyújt.

A nagy erejű elektromágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe (egy súlyzós edzéssel az izmokat maximum 20-30%-ban tudjuk terhelni).

A kezelés időtartama 30 perc
ami megfelel 35-40 000 izom-műveletnek, ami kb. 20 000 felülés 30 perc alatt.
Az extrém terhelés miatt az izomrostokat erős behatás éri, csakúgy, mint egy sima edzés alatt, és a szervezet – megjavítva őket – nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre.

Az eredmény feszesebb, tónusosabb test.