Kezelések

RelaxEnne – nyugatatásra és a harmónizálásra
A stressz és a monoton hétköznapok leküzdésére ajánlom. A bőröd visszanyeri természetes hidratáltságát, feltötltődik hatóanyagokkal és a lelked is kisimul.

HarmonEnne – az érzékeny bőr támogatására
Ha az arcbőröd érzékeny, az ezzel járó tünetek kellemetlenek. A HarmonEnne kezelés elősegíti és támogatja a bőr helyes működését.

VitalEnne – a fáradt, fakó arcbőrnek igazi feltöltődésére
Amikor egy kis energiára van szüksége a bőrödnek, akkor válaszd VitalEnne kezelést, így bőröd visszanyeri rugalmasságát és természetes ragyogását.

Arctisztító kezelés felnőtt: Letisztítás, tonizálás, peeling, felpuhítás, tisztítás, fertőtlenítés, összehúzás, pakolás.

A kezelés időtartama 90-120perc

 

    Tini tisztító kezelés: Arctej, tonik, radír, felpuhítás, tisztítás, fertőtlenítés, összehúzás, pakolás.    A kezelés időtartama 90-120 perc.

 

  • Hidratáló kezelés :Letisztítás, tonizálás,peeling, ultrahang, masszázs, elengedő krémmel átsimítás. A kezelés időtartama 90 perc

 

  • Lifting kezelés:  Letisztítás, tonizálás,  peeling, rádiófrekvencia, masszázs, elengedő krémmel átsimítás. A kezelés időtartama 90perc.
  • Anti ageing kezelés:  Letisztítás, tonizálás, peeling, rádiófrekvencia, ultrahang és interferencia, masszázs, elengedő krémmel átsimítás
    A kezelés időtartama 90 perc.